• Αναζήτηση
 • Σύλληψη 36χρονου για μεταφορά 1.810.600 λαθραίων τσιγάρων στην Πάτρα

  Εντοπίστηκαν συνολικά 9.053 κούτες τσιγάρων που περιείχαν 90.530 πακέτα τσιγάρων, διάφορων επωνυμιών, για τα οποία δεν διέθετε νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης

  Στη σύλληψη ενός 36χρονου οδηγού φορτηγού για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε διενεργηθέντα έλεγχο στο νότιο λιμένα Πάτρας, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής, σε φορτηγό όχημα (τράκτορας/επικαθήμενο) το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο με προορισμό λιμένα Ιταλίας, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε εντός του χώρου του επικαθήμενου εννέα παλέτες με μεταλλικές ταινίες σε κυλίνδρους όπου κάθε ένας κύλινδρος, περιείχε σε ειδικά διαμορφωμένη -κρύπτη – κατασκευή λαθραία τσιγάρα.

  Κατόπιν καταμετρήσεως της ποσότητας τσιγάρων εντοπίστηκαν συνολικά 9.053 κούτες τσιγάρων που περιείχαν 90.530 πακέτα μέσα στα οποία υπήρχαν 1.810.600 τσιγάρα, διάφορων επωνυμιών, για τα οποία δεν διέθετε νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης.

  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω φορτηγό όχημα, μία συσκευή πλοήγησης καθώς και τα λαθραία τσιγάρα.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk