• Αναζήτηση
 • Ηράκλειο – Φρανκφούρτη με τη Lufthansa το καλοκαίρι του 2019

  Μια νέα απευθείας πτήση που θα συνδέει το Ηράκλειο της Κρήτης με τη Φρανκφούρτη

  Μια νέα απευθείας πτήση που θα συνδέει το Ηράκλειο της Κρήτης με τη Φρανκφούρτη ανακοίνωσε σήμερα η Lufthansa για το θερινό πρόγραμμα του 2019. Η σύνδεση Ηράκλειο – Φρανκφούρτη περιλαμβάνεται και πάλι στο πρόγραμμα δρομολογίων της Lufthansa έπειτα από 18 χρόνια κι έρχεται να συμπληρώσει το υφιστάμενο δρομολόγιο της εταιρείας Ηράκλειο – Μόναχο.

  «Το Ηράκλειο είναι το σύγχρονο οικονομικό κέντρο της Κρήτης και μία πόλη με πλούσια πολιτιστική παράδοση. Παράλληλα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, καθώς προσφέρει πολλές επιλογές διασκέδασης και δυνατές εμπειρίες που ικανοποιούν τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη. Από το 2015 η Lufthansa εξυπηρετεί το Ηράκλειο από τον κόμβο του Μονάχου. Σήμερα, με χαρά ανακοινώνουμε ότι την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο η κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Κρήτης προστίθεται στο πρόγραμμα πτήσεων από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης» δήλωσε σχετικά ο κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Lufthansa για Ελλάδα και Κύπρο.

  Όπως εξήγησε, η απόφαση απορρέει από τις θετικές εκτιμήσεις του Ομίλου για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του Ηρακλείου ως σημείο αναφοράς του κρητικού τουρισμού. «Οι επιβάτες μας από το Ηράκλειο της Κρήτης θα μπορούν πλέον και μέσω του μεγαλύτερου κόμβου μας στη Φρανκφούρτη να έχουν πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της Lufthansa που καλύπτει περισσότερους από 270 προορισμούς σε 105 χώρες. Αυτή είναι μια ακόμη επιτυχία του Ομίλου στην Ελλάδα και προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε όλους τους ταξιδιώτες στη νέα μας πτήση τη φετινή άνοιξη» συμπλήρωσε.

  Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου 2019 και θα εκτελείται κάθε Σάββατο.  Η πτήση θα αναχωρεί από το Ηράκλειο στις 17.00 και θα προσγειώνεται στη Φρανκφούρτη στις 19.15. Αντιστοίχως, η πτήση Φρανκφούρτη –Ηράκλειο θα εκτελείται την ίδια ημέρα στις 12.10 και θα προσγειώνεται στο Ηράκλειο στις 16.15. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα για κράτηση είτε μέσω των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτορείων, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.lufthansa.com.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk