• Αναζήτηση
 • Κίνημα Αλλαγής: Να έλθει άμεσα στη Βουλή το βούλευμα για το C4I

  «Θα περιμένουμε τις ενέργειες της κυρίας Ξένου και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε» τονίζουν από τη Χαριλάου Τρικούπη – Τα κρίσιμα ερωτήματα που θέτει το ΚΙΝΑΛ

  Την έλευση στη Βουλή του βουλεύματος με το οποίο καταλογίζονται ευθύνες σε τρεις υπουργούς της ΝΔ για την υπόθεση του C4Ι ζητά η Χαριλάου Τρικούπη.

  Αυτό άλλωστε ζήτησε την Τετάρτη από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου η αντιπροσωπεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που την επισκέφθηκε.

  «Θα περιμένουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να κινηθούν οι διαδικασίες όπως είπε χθες η κυρία Ξενου. Αμέσως μετά θα επανέλθουμε» τόνισαν κατά τη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων οι Παύλος Χρηστιδης και Σταματης Μαλελης.

  «Υπάρχει θέμα με το ότι μια δικογραφία στην οποία εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα δεν ήλθε αμέσως στη Βουλή όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα» τονίζουν τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, η οποία παράλληλα, επετέθη με σφοδρότητα στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η χθεσινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αποτελεί θεσμικό ατόπημα, αφού επιχειρεί να εμπλέξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα μικροκομματικά του παιχνίδια.

  Οι επιτελείς του Κινήματος Αλλαγής αν και τονίζουν ότι κανένα πρόσωπο δεν είναι στο απυρόβλητο και υπεράνω νόμων ξεκαθαρίζουν ότι δεν στρέφονται κατά του κ. Παυλόπουλου.

  «Εμάς μας ενδιαφέρει να τηρούνται το Σύνταγμα και οι νόμοι» τονίζουν, υπογραμμίζοντας ότι θα συνεχίσουν τις πρωτοβουλίες τους για να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση όλων των υποθέσεων που απασχολούν τη Δικαιοσύνη.

  Παράλληλα, από τη Χαρ. Τρικούπη ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα ανεχθούν να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, δηλαδή «να εκδηλώνεται μια σχεδιασμένη επίθεση κατά του Κινήματος Αλλαγής και παράλληλα να μένουν στο απυρόβλητο τα έργα και οι ημέρες της περιόδου Καραμανλή αλλά και της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

  Τέλος το Κίνημα Αλλαγής θέτει δύο κρίσιμα ερωτήματα για την εξέλιξη της διερεύνησης της υπόθεσης του C4I:

  – Γιατί δεν γνωστοποιήθηκε στη Βουλή η υπόθεση, την ώρα που υπάρχει ευθεία και ρητή αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα, όχι σε μαρτυρίες «κουκουλοφόρων» μαρτύρων, αλλά σε επίσημο δικαστικό βούλευμα;

  – Γιατί από τη μία η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες αρκείται να χρησιμοποιεί ως αφετηρία δημοσιεύματα εφημερίδων ή φληναφήματα ενός κατάδικου και από την άλλη αγνοεί προκλητικά ένα επίσημο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών;

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας