• Αναζήτηση
 • Δεν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές ο Μπουτάρης

  Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε στους αντιδημάρχους την απόφασή του να μην διεκδικήσει νέα θητεία

  Την απόφασή του να μην διεκδικήσει νέα θητεία ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τους αντιδημάρχους του.

  Ο κ. Μπουτάρης, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, να δημοσιοποιήσει την απόφαση του.

  Το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Μπουτάρης επικοινώνησε με τον Σταύρο Θεοδωράκη τον οποίο και ενημέρωσε για την απόφασή του. «Εύχομαι η Θεσσαλονίκη να συνεχίσει να κινείται στις ράγες που έχετε βάλει επί της δημαρχίας σας» απάντησε από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού.

  Η απόφαση του κ. Μπουτάρη να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, δημιουργεί νέα δεδομένα στη μάχη της Θεσσαλονίκης καθώς Κίνημα Αλλαγής, ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι που είχαν δηλώσει την στήριξη τους θα πρέπει να αναζητήσουν νέους υποψηφίους.

  Στο Κίνημα Αλλαγής, η εξέλιξη αυτή φέρνει σε πρώτο πλάνο την ευρωβουλευτή Εύα Καιλή, η οποία δεν είναι αρνητική στη διεκδίκηση του δήμου και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη συζητήσει το θέμα με την Φώφη Γεννηματά.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk