• Αναζήτηση
 • Επιτροπή Ανταγωνισμού: Θετική απόφαση για τη συμφωνία ΔΕΠΑ-Shell

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση είναι θετική, δίχως αστερίσκους, καθώς υιοθετήθηκε πλήρως η πρόταση της νομικής υπηρεσίας της ΔΕΠΑ, χωρίς επιφυλάξεις ή δεσμεύσεις

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Λευκός καπνός βγήκε σήμερα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για τη συμφωνία εξαγοράς από τη ΔΕΠΑ έναντι 150 εκατ. ευρώ του 49% που κατέχει η Shell στην ΕΠΑ (Εταιρεία Παροχής Αερίου και ΕΔΑ (Εταιρεία Διανομής Αερίου) Αττικής.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση είναι θετική, δίχως αστερίσκους, καθώς υιοθετήθηκε πλήρως η πρόταση της νομικής υπηρεσίας της ΔΕΠΑ, χωρίς επιφυλάξεις ή δεσμεύσεις.

  Έτσι, δεν αναμένεται να υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, και κατ’ επέκταση στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ, η οποία πλέον έχει μετατεθεί για το 2019. Θα πρέπει να προηγηθεί το σχέδιο διχοτόμησης της εταιρείες με τη δημιουργία δύο ξεχωριστών εταιρειών για την εμπορία και τα δίκτυα.

  Αντιρρήσεις για το deal ΔΕΠΑ – Shell είχε εκφράσει η Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη που εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για την εξαγορά της ΕΠΑ Αττικής.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk