ΗΠΑ – Σικάγο: Συναγερμός για πυροβολισμούς

Κοντά σε νοσοκομείο – Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Συναγερμός έχει σημάνει στο Σικάγο των ΗΠΑ, με τις Αρχές να είναι επί ποδός καθώς υπάρχουν μαρτυρίες για ένοπλο κοντά στο νοσοκομείο Mercy.

Μάλιστα αμερικανικά μέσα κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες από το περιστατικό. Όπως μεταδίδουν δε, έχει τραυματιστεί τουλάχιστον ένας αστυνομικός.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Πηγή φωτογραφίας: Sam Charles/Sun-Times

Όπως αναφέρουν οι chicago.suntimes, ο δράστης άνοιξε πυρ το απόγευμα της Δευτέρας (τοπική ώρα) κοντά στην κλινική Mercy, πυροβολώντας και τραυματίζοντας αρκετά άτομα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Michigan, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν θύματα.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ η αστυνομία του Σικάγο παρακαλεί τον κόσμο να μην πλησιάζει την περιοχή, όσο βρίσκεται σε εξέλιξη το περιστατικό.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, οι αξιωματικοί ανταποκρίνονται μετά από πυροβολισμούς σε περιστατικό κοντά στο νοσοκομείο Mercy στη νότια πλευρά της πόλης. Το τμήμα αναφέρει ότι υπάρχουν «αναφορές πολλαπλών θυμάτων».

Κόσμος
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk