• Αναζήτηση

Εγκαίνια για την κολυμβητική ακαδημία Red Swim Academy

Εμπνευστές και δημιουργοί της ιδέας του Red Swim Academy, είναι ο αργυρός Ολυμπιονίκης και δις παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός κολύμβησης Νίκος Γέμελος

Η κολυμβητική ακαδημία Red Swim Academy πραγματοποίησε τη Δευτέρα 19/11 τα εγκαίνια της, παρουσιάζοντας τις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης (κάτω από την θύρα 23).
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, δημοσιογράφων και δεκάδων καλεσμένων που έσπευσαν να θαυμάσουν τη νέα κολυμβητική ακαδημία και να ευχηθούν για το ξεκίνημά της.
Εμπνευστές και δημιουργοί της ιδέας του Red Swim Academy, είναι ο αργυρός Ολυμπιονίκης και δις παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός κολύμβησης Νίκος Γέμελος.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων, ο Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη μας χαρά είδαμε το όραμα και την ιδέα που είχαμε μαζί με το Νίκο να παίρνει σάρκα και οστά. Πρόκειται για μια σύγχρονη κολυμβητική ακαδημία που έχει σκοπό να φέρει κοντά της όλους τους κολυμβητές, μικρούς και μεγάλους και να τους μάθει τις βασικές αρχές της κολύμβησης με παλιά και νεότερα προγράμματα εκμάθησης. Το πάθος μας για την κολύμβηση έγινε πλέον πραγματικότητα».
Ο Νίκος Γέμελος ανέφερε: «Η κολυμβητική ακαδημία του Red Swim Academy διαθέτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και υποδομές για να φιλοξενήσει κάθε είδους κολυμβητική δράση και υπηρεσία στον Πειραιά. Με το έμπειρο προσωπικό της είναι έτοιμη να παρουσιάσει ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα, προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια σε ενήλικες, γονείς και παιδιά. Βασική αρχή της Red Swim Academy είναι η τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών υγιεινής».
Η κολυμβητική ακαδημία Red Swim Academy λειτουργεί καθημερινά: 08:30 το πρωί με 21:30 το βράδυ, το Σάββατο 09:00-14:00 και την Κυριακή 10:00-14:00, προσφέροντας υψηλής ποιότητας κολυμβητικές υπηρεσίες, με έμπειρους προπονητές σε παιδιά και ενήλικες. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει υπηρεσίες aqua aerobic, aqua yoga, ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες, baby swimming για βρέφη από 3 μηνών και πάνω, καθώς και προγράμματα αποκατάστασης που απευθύνονται σε άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα ή άτομα που προέρχονται από κάποιο τραυματισμό ή από κάποιο χειρουργείο ορθοπεδικής φύσεως.
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk