• Αναζήτηση
 • Έκοψε το «βραχιολάκι» και απέδρασε κατηγορούμενος για μίζες

  Ο γάλλος τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Όσβαλντ αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, καθώς κατέστρεψε τον ιμάντα της συσκευής γεωεντοπισμού που φορούσε

  Σε αναζήτηση του υπόδικου γάλλου τραπεζίτη Ζαν Κλοντ Όσβαλντ βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές, καθώς απέδρασε φορώντας «βραχιολάκι».

  Ο Όσβαλντ που κρατείται για πλείστες όσες υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος (όπως οι μίζες από την προμήθευα των υποβρυχίων, με την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος) ήταν επιτηρούμενος ηλεκτρονικά με σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ήδη από τον Νοέμβριο του 2016.

  Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, «σήμερα, Τρίτη 20.11.2018, διαπιστώθηκε παραβίαση των όρων του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι») από τον υπόδικο για οικονομικά εγκλήματα, Γάλλο πολίτη, J.-Cl. Oswald. Ο επιτηρούμενος με σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ήδη από τον Νοέμβριο του 2016, επέστρεψε στο σπίτι του στις 12:50 μ.μ. συνοδευόμενος από την ΕΛ.ΑΣ., μετά την παρουσία του σε δικαστήριο. Λίγο αργότερα, στις 13:56, κατέστρεψε τον ιμάντα της συσκευής γεωεντοπισμού που φορούσε. Κατά την αναφορά της αναδόχου εταιρείας του συστήματος, η πράξη έγινε άμεσα αντιληπτή και ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk