Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμάρας επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι«οι δόλιοι της κυβέρνησης προαναγγέλλουν, στήνουν και σπιλώνουν».

Ο κ. Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» διαμηνύει ότι «Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος και Πολάκης δεν θα γλιτώσουν». «Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς» συμπληρώνει σε υψηλούς τόνους.

«Τους περιμένω. Θα τους πάω μέχρι τέλους. Δεν αστειεύομαι», είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρώην πρωθυπουργός, ξεκαθαρίζοντας ότι θα αποκαλύψει τη συμμορία της Novartis.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται και στο θέμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μετανιώνει που έκλεισε (εκείνη) την ΕΡΤ».

Όσον αφορά την απόφασή του να μην παραδώσει το Μέγαρο Μαξίμου στον πρωθυπουργό, ο κ. Αντώνης Σαμαράς τονίζει ότι «σήμερα με επαινούν που δεν παρέδωσα στον Τσίπρα».

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει ξεχαρβάλωμα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ενώ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, αναφέρει ότι «τελεσίγραφο από τους ξένους δίνεται μόνο σε όσους είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν».

Μιλώντας για την περίοδο Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών, ο κ.Σαμαράς σημειώνει ότι θεωρεί απαραίτητο να υπάρξει Εξεταστική για αυτήν την περίοδο.