• Αναζήτηση
 • Πέταξαν αυγά στα γραφεία της ΚΕΔΕ

  Εγραψαν συνθήματα με κόκκινο σπρέι στην είσοδο της ΚΕΔΕ, στην οδό Γενναδίου 8 – Διαμαρτυρία για τον θάνατο εργάτη καθαριότητας στον Δήμο Ασπροπύργου

  Παρακαλώ περιμένετε...

  Επίθεση με αυγά και μπογιές στα γραφεία της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), έκαναν το μεσημέρι της Τετάρτης, περίπου 30 άτομα.

  Αγνωστοι έγραψαν συνθήματα με κόκκινο σπρέι στην είσοδο της ΚΕΔΕ, στην οδό Γενναδίου 8, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο εργάτη καθαριότητας στον Δήμο Ασπροπύργου.

  «Δολοφόνοι άλλος ένας νεκρός εργάτης», Κυβέρνηση και Δήμοι Δολοφόνοι», έγραφαν τα συνθήματα, μελών της ΠΟΕ – ΟΤΕ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στα nea.gr.

  Πάντως, να σημειωθεί, ότι σε επικοινωνίας μας  με την ΠΟΕ – ΟΤΑ αρνείται ότι μέλη της πραγματοποίησαν επίθεση στα γραφεία της ΚΕΔΕ.

  Υπενθυμίζεται ότι ο νεκρός εργάτης καθαριότητας ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες και προσλήφθηκε με τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ. Ο τραυματισμένος εργάτης, εργάζεται στην καθαριότητα μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας με 8μηνη σύμβαση.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk