Πρόστιμα από το ΕΣΡ

Στην ΕΡΤ 1 και στον Alpha για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν την υπόθεση της σύλληψης του πρώην προέδρου του Ερρίκος Ντινάν, Α. Μαρτίνη

Δύο πρόστιμα ύψους 25.000 ευρώ το καθένα επέβαλε το ΕΣΡ στην ΕΡΤ 1 και στον Alpha για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν την υπόθεση της σύλληψης του πρώην προέδρου του Ερρίκος Ντινάν, Α. Μαρτίνη και ο οποίος σύμφωνα με το Συμβούλιο δεν ήταν διακριτικός καθώς τον παρουσίασαν με χειροπέδες.

Επίσης το Συμβούλιο επέβαλε ένα επιπλέον πρόστιμο στον Alpha, ύψους 25.000 ευρώ για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε την υπόθεση με το ατύχημα με το ταχύπλοο που είχε γίνει στην Αίγινα τον Αύγουστο του 2016.

Ακόμα επεβλήθησαν δύο πρόστιμα 40.000 και 30.000 ευρώ στο κανάλι Ε για δύο εκπομπές της Αννίτας Πάνια. Η μία παιζόταν σε επανάλειψη χωρίς σήμανση με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να παίρνουν τηλέφωνο για να συμμετάσχουν σε τηλεπαιχνίδι και η άλλη για γκρίζα διαφήμιση.

Τέλος, στον ίδιο σταθμό, επεβλήθη πρόστιμο 20.000 ευρώ για την εκπομπή « Αποκαλυπτικά» στην οποία γινόταν αναφορές σε πτυχές της ιδιωτικής ζωής αρχιμανδρίτη.

Δείτε επίσης
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk