Επιστολή Ολυμπιακού στον Μπερτομέου για Γιαννακόπουλο

Οι Ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας αλλά και όλα τα μέλη της διοργάνωσης και ζητούν επαναφορά των ποινών του προέδρου του Παναθηναϊκού και καινούρια πειθαρχική διαδικασία για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Ολυμπιακός δεν θα άφηνε την υπόθεση του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ στο ημίχρονο με τους διαιτητές.

Οι Ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν και τον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, με επιστολή τους, κάτι που γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή (11/11) η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, κ. Τζόρντι Μπερτομέου, μέσω της οποίας του γνωστοποίησε την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Με την επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε σ’ όλα τα μέλη του Board, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τον κ. Μπερτομέου να επαναφέρει τις ποινές του κ. Γιαννακόπουλου σύμφωνα με το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα και να ξεκινήσει καινούργια πειθαρχική διαδικασία για τις νέες του ενέργειες σύμφωνα με το άρθρο 42 του ίδιου κώδικα».

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk