• Αναζήτηση
 • Λονδίνο: Θα ζητήσουμε εθνικές εκλογές αν καταψηφιστεί το σχέδιο Μέι για το Brexit

  Το αντιπολιτευόμενο κόμμα των Εργατικών στη Βρετανία θα ασκήσει πιέσεις για την διενέργεια εθνικών εκλογών και πιθανόν ενός νέου δημοψηφίσματος σε περίπτωση που το σχέδιο για το διαζύγιο με την ΕΕ της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι καταψηφιστεί, δήλωσε σήμερα ο Κέιρ Στάρμερ, ο σκιώδης υπουργός για το Brexit

  Το αντιπολιτευόμενο κόμμα των Εργατικών στη Βρετανία θα ασκήσει πιέσεις για την διενέργεια εθνικών εκλογών και πιθανόν ενός νέου δημοψηφίσματος σε περίπτωση που το σχέδιο για το διαζύγιο με την ΕΕ της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι καταψηφιστεί, δήλωσε σήμερα ο Κέιρ Στάρμερ, ο σκιώδης υπουργός για το Brexit.

  «Προς το παρόν η πρωθυπουργός απέχει πολύ», είπε ο Στάρμερ ερωτηθείς αν οι Εργατικοί θα καταψηφίσουν τη συμφωνία της Μέι.

  «Αν η συμφωνία καταψηφιστεί, τότε θα ζητήσουμε γενικές εκλογές. Αν αυτό δεν συμβεί τότε θα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και αυτό περιλαμβάνει και ένα νέο δημοψήφισμα», πρόσθεσε.

  Ερωτηθείς σχετικά με τις εκκλήσεις για ένα νέο δημοψήφισμα, ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν είπε σε συνέντευξή του που προβλήθηκε χθες Κυριακή ότι το δημοψήφισμα διενεργήθηκε ήδη και τώρα είναι η ώρα να ενωθεί ο λαός.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk