• Αναζήτηση

Το μήνυμα του Διούδη μετά τον τραυματισμό του

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι της Κυριακής

Ηταν ο πρωταγωνιστής της πιο σοκαριστικής στιγμής του αγωνιστικού σκέλους του ντέρμπι. Το γόνατο του Μπίμπαρς Νάτχο τον έριξε (άθελά του) αναίσθητο. Προκαλώντας τρόμο σε όλους όσους είδαν τη φάση. Αλλά και άμεση κινητοποίηση των ιατρικών επιτελείων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Κινητοποίηση που απέτρεψε τα χειρότερα, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν και να διασφαλίζουν ότι όλα θα πήγαιναν καλά.

Μία ημέρα μετά τον ανατριχιαστικό τραυματισμό του, στο πρώτο του μήνυμα , ο Σωκράτης Διούδης -περί ου ο λόγος- ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση που του προσέφερε, τους γιατρούς που τον βοήθησαν, αλλά και τον Θεό που του επιτρέπει να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο.

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ από παιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να είστε καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο 25χονος τερματοφύλακας.

Ειμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου,πολλά συγχαρητήρια σε όλους!Ευχαριστω τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κανω αυτο που αγαπω απο παιδάκι.Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να ειστε καλα!???? #olyPao #DerbyDay #comebackstronger ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sokratis dioudis (@sokratisdiou13) στις

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk