Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η εκδήλωση για να απονεμηθούν τα «Βραβεία Βιώσιμης-Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων του Επιμελητηρίου, που στοχεύει στη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

«Η απονομή των συνολικά δέκα βραβείων αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση καινοτόμων και πρωτοπόρων επιχειρηματικών προσπαθειών επιβίωσης και ανάπτυξης των επιχειρήσεων σε συνθήκες κρίσης και της συμβολής τους στην έξοδο από αυτή», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αναφέρει τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί ειδικό βραβείο σε φοιτήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε ανώτατη οικονομική σχολή.