Σχεδόν βέβαιη η συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αργεντινή

Επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να συναντηθεί με τον ρώσο ομόλογό του, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της G20, ο αμερικανός πρόεδρος

Την πρόθεσή του να συναντηθεί με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 που θα πραγματοποιηθεί στην Αργεντινή επανέλαβε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους, πριν αναχωρήσει για το Παρίσι, όπου θα παραστεί στους εορτασμούς της επετείου των 100 χρόνων από την λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Θα συναντηθώ με τον Πούτιν στη G20. Δεν είμαι βέβαιος αν θα ειδωθούμε στο Παρίσι. Ωστόσο και αυτό είναι δυνατό, ίσως, κατά την διάρκεια του γεύματος για τους (προσκεκλημένους) ηγέτες» δήλωσε ο Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι η Σύνοδος Κορυφής της G20 θα πραγματοποιηθεί στο Μπουένος Άιρες από τις 30 έως την 1η Δεκεμβρίου.

«Έχουμε καλές σχέσεις», είπε στη συνέχεια ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Ρώσο πρόεδρο. «Η ύπαρξη καλών σχέσεων με τη Ρωσία και την Κίνα, αλλά και με άλλες χώρες, είναι κάτι καλό, δεν είναι κακό» υπογράμμισε ο Τραμπ. «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις» κατέληξε ο Ντόναλντ Τραμπ, εννοώντας προφανώς τις επαφές εργασίας με τον Πούτιν, για τις οποίες τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk