• Αναζήτηση
 • Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης θα βλέπει από τα έδρανα της αντιπολίτευσης να ψηφίζονται τα μέτρα

  Το επιτελείο του πρωθυπουργού υποστήριξε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να επαναφέρει την αναλογία 1:5 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έντονη ήταν η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «εξακολουθεί να κοροϊδεύει τους πολίτες».

  «Ο υπουργός των απολύσεων και υμνητής των μνημονίων που διέλυσαν τη δημόσια Υγεία και Παιδεία, αφήνοντας νοσοκομεία και σχολεία χωρίς γιατρούς, νοσηλευτές και δασκάλους, κατηγορεί την κυβέρνηση που με σχέδιο θέλει, αφού έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, να ανοικοδομήσει το κοινωνικό κράτος», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου και συνεχίζει:

  «Ωστόσο, δεν προκαλεί καμία εντύπωση, αφού ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επαναφέρει την αναλογία 1:5 στο Δημόσιο, για την οποία έκανε πίσω μέχρι και το ΔΝΤ».

  Όπως αναφέρει: «Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα δει προς απογοήτευση του ιδίου και των συμφερόντων που εκπροσωπεί και το κοινωνικό κράτος να ενισχύεται και τα μέτρα ελάφρυνσης των πολιτών να ψηφίζονται ένα προς ένα. Και θα λέει «ναι σε όλα»».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk