Ιδιότυπη υπόθεσης καταγγελόμενης «απαγωγής» μιας 16χρονης αθλήτριας από την Νέα Σμύρνη, η οποία τελικώς βρεθηκε σώα στην Θεσσαλονίκη απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛ.ΑΣ.

Η αναφερόμενη «αρπαγή» της 16χρονης φέρεται να έγινε στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας όταν η μαθήτρια κατευθυνόταν σε αθλητικό κέντρο της Νέας Σμύρνης.

Λίγη ώρα νωρίτερα η μητέρα της την είχε αποβιβάσει από το όχημά της, σε μικρή απόσταση από την είσοδο του αθλητικού κέντρου. Η μητέρα της επέστρεψε να παραλάβει την κόρη της στις 10 μ.μ. όπου και ενημερώθηκε ότι η 16χρονη δεν είχε εμφανισθεί ποτέ στον αθλητικό χώρο. Οι γονείς της κατήγγειλαν την εξαφάνιση της κοπέλλας η οποία τελικώς εμφανίσθηκε το πρωί της Τρίτης στην συμπρωτεύουσα και κατήγγειλε αρπαγή της από αγνώστους.

Σύμφωνα με τις αναφορές της στους αστυνομικούς, άγνωστοι την άρπαξαν από την Ν. Σμύρνη και την επιβίβασαν σε ένα λευκό βαν και την οδήγησαν στον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό!

Εκεί της ζήτησαν να επιβιβασθεί σε λεωφορείο με κατεύθυνση την Λαμία «χωρίς να αναφέρει σε οποιονδήποτε» για την αρπαγή της. Ακολούθως υποστήριξε ότι το λευκό βαν την παρέλαβε από την πόλη της Φθιώτιδας και την οδήγησε στην συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της «εκμεταλλεύτηκε κάποια στιγμή απροσεξίας των «απαγωγέων» της που εισήλθαν σε τοπικό κατάστημα για να διαφύγει και να δηλώσει την αρπαγή της».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί εξέτασαν τους ισχυρισμούς της για μετάβαση με ΚΤΕλ στην Λαμία, εντόπισαν τον οδηγό και υπαλλήλους των λεωφορείων χωρίς ωστόσο κανείς να θυμάται την παρουσία της.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ διατηρούν προφανώς εξαιρετικές επιφυλάξεις για την «απαγωγή» και ερευνούν άλλες πτυχές του περιστατικού και τις συνθήκες μετάβασης της 16χρονης στην συμπρωτεύουσα.