• Αναζήτηση
 • Οργή ΝΔ για το πόρισμα της εξεταστικής σχετικά με το Ερρίκος Ντυνάν

  Για λάσπη στον ανεμιστήρα κάνουν λόγο πηγές της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας το πόρισμα της Εξεταστικής για το Ερρίκος Ντυνάν

  Για λάσπη στον ανεμιστήρα κάνουν λόγο πηγές της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας το πόρισμα της Εξεταστικής για το Ερρίκος Ντυνάν.
  «Και  μόνο το γεγονός ότι  η εξεταστική δεν κατέληξε σε προανακριτική αυτό σημαίνει ότι δεν βρέθηκαν καθοιονδήποτε τρόπο ούτε καν ενδείξεις που να στοιχειοθετούν κατηγορίες εναντίον των υπουργών. Επιστρέφοντας την υπόθεση στη δικαιοσύνη που ούτως ή άλλως την ερευνά το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα», αναφέρουν.
  «Ακολουθούν τη γνωστή μέθοδο των δήθεν εξεταστικών που δεν καταλήγουν πουθενά καθώς δεν βρίσκονται στοιχεία για να υποστηρίξουν τις ευφάνταστες κατηγορίες που φτιάχνουν στο μυαλό τους και στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ που ελέγχουν. Το γεγονός ότι μετά το φιάσκο της Novartis επιλέγουν τώρα τη λογική του σήριαλ, δηλαδή πάνε κομματιαστά και βγάζουν στην επικαιρότητα πόρισμα για κάθε υπόθεση, σημαίνει ότι θέλουν να κρατήσουν τη λάσπη στην επικαιρότητα. Λάσπη, λάσπη κάτι θα μείνει. Αυτή είναι η στόχευσή τους. Αλλά δεν θα μείνει τίποτα. Η λάσπη τους θα επιστρέψει για τα πραγματικά τους σκάνδαλα», υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές και καταλήγουν:
  «Υπενθυμίζουμε ότι το Ντυνάν πουλήθηκε 115 εκατ. ενώ χρωστούσε 230 εκατ. και πληρώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ τώρα ενώ πέτυχε αυτή η πώληση να το αγοράσει με μηδέν χρέη έναντι 75 εκατ. δείχνει πόσο εσφαλμένη και καταστροφική είναι η πολιτική της».
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk