Οι υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας συνομιλούν στη Λευκωσία

Στόχος η προετοιμασία της συνάντησης σε επίπεδο Αρχηγών Κρατών που θα γίνει στις αρχές του 2019, στην Ιορδανία.

Τριμερή συνάντηση Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στην Κύπρο με στόχο την προετοιμασία της συνάντησης σε επίπεδο Αρχηγών Κρατών που θα γίνει στις αρχές του 2019, στην Ιορδανία.

Αυτό συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν το πρωί της Δευτέρας  ο υπουργός Εξωτερικών  της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄, στο περιθώριο της Υπουργικής συνάντησης για τη Διαδικασία της Άκαμπα στη Χάγη της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του  κυπριακού ΥΠΕΞ, οι εργασίες της Υπουργικής συνάντησης, που έχει ως αντικείμενο τον συντονισμό για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ολοκληρώθηκαν σήμερα.

Κατά τη συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων Κύπρου – Ιορδανίας, της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας, καθώς και των σχέσεων ΕΕ-Ιορδανίας, υπό το πρίσμα του ιδιαίτερου ρόλου που η Κύπρος, ως το κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, μπορεί να διαδραματίσει στην εξέλιξη τους.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk