• Αναζήτηση
 • Αποδοκιμάστηκε η Κατερίνα Παπακώστα κατά τις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Αριδαίας

  Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Μακεδονικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών έγινε ακόμη ένα κυβερνητικό στέλεχος

  Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Μακεδονικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών έγινε ακόμη ένα κυβερνητικό στέλεχος.

  Στο στόχαστρο της λαϊκής οργής βρέθηκε αυτή τη φορά η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, κατά την παρουσία της στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Αριδαίας.

  Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων όπου βρισκόταν η υφυπουργός, υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος με ελληνικές σημαίες.

  Η υπουργός, την ώρα που ετοιμαζόταν να καταθέσει στεφάνι, ήρθε αντιμέτωπη με το εξοργισμένο πλήθος. Κάποιοι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο την αποδοκίμασαν, ενώ ένας άνδρας ακούστηκε να φωνάζει «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» .

  Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, παρά τις αποδοκιμασίες, δεν αντέδρασε, κατέθεσε το στεφάνι και αποχώρησε.

  Αποδοκιμασία δέχθηκε νωρίτερα πάντως και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμης Μουμουλίδης, για το ίδιο θέμα.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk