Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Λιούις Γκράμπαν η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επέστρεψε στην πρώτη εξάδα της Τσάμπιονσιπ! Οι Ρεντς έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο και πήραν μια σπουδαία νίκη απέναντι στη μέχρι πρότινος πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα έπιασε σπουδαία απόδοση, έκλεισε τους δρόμους προς την εστία του Κοστέλ Παντελίμον και με το χρυσό γκολ του Γκράμπαν έφτασε στο πολυπόθητο τρίποντο. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός έριξε στον αγωνιστικό χώρο και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον Ιρανό να παίρνει τη θέση του σκόρερ και να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα του βρετανικού συλλόγου.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέτυχε την 6η νίκη της φετινό πρωτάθλημα και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στον δρόμο των επιτυχιών. Οι Ρεντς έφτασαν τους 26 βαθμούς και ανέβηκαν στην 6η θέση, με τις Γουέστ Μπρομ και Μπλάκμπερν να ακολουθούν με 25 και τις Λιντς και Μίντλεσμπρο να προπορεύονται με 25 πόντους.

Η σύνθεση της Νότιγχαμ (Καράνκα): Παντιλίμον, Νταρίκουα, Ντόσον, Φιγκειρέδο, Ρόμπινσον, Γιάκομπ, Γκουεντιούρα, Κας (83’ Ντίας), Καρβάλιο, Λόλεϊ, Γκράμπαν (90’ Ανσαριφάρντ).