Έκρινε το αποτέλεσμα ο Λοτερμόζερ

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Γερμανός ρέφερι, 35’’ πριν το τέλος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετέτρεψε σε αμυντικό φάουλ το επιθετικό του Κλάιμπερν πάνω στον Παπανικολάου και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στους Ρώσους – Το unfair του Ιτούδη, που ζητούσε ακόμα και τεχνική ποινή!

Ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από τη νίκη στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά οι διαιτητές του στέρησαν τη δυνατότητα να φύγει με το διπλό από τη ρωσική πρωτεύουσα. Η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση των δύο ομάδων έγινε 35’’ πριν το τέλος και με το σκορ στο 64-63, όταν ο Παπανικολάου μάρκαρε Κλάινμπερν, με τον Λοτερμόζερ να χρεώνει με αμυντικό φάουλ τον διεθνή φόργουορντ. Μια φάση, στην οποία ο Αμερικανός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας χτυπάει τον Παπανικολάου και αντί να δοθεί επιθετικό, δόθηκε αμυντικό φάουλ!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk