• Αναζήτηση
 • Ακυρώθηκαν οι εξετάσεις στο ΤΕΙ Σερρών, λόγω του καθηγητή «Φακελάκη»

  Μετά από ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας

  Στον «αέρα» βρίσκονται σπουδαστές του ΤΕΙ Σερρών μετά το σκάνδαλο με τον καθηγητή «Φακελάκη».

  Συγκεκριμένα, ακυρώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2018 στο τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ, καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες ο εν λόγω καθηγητής ζητούσε ανταλλάγματα για να περάσει τους φοιτητές στα μαθήματά του.

  Με σημερινή ανακοίνωση του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Σερρών, μετά από ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ακυρώθηκαν οι εξετάσεις Ιουνίου-Σεπτεμβρίου 2018 στα μαθήματα του υπόδικου καθηγητή Κωνσταντινούδη Κλεάνθη.

  Πρόκειται για τις εξετάσεις σε έξι μαθήματα που δίδασκε ο εν λόγω καθηγητής και για τα οποία η Αστυνομία είχε κατάσχει πάνω από 2.500 γραπτά τα οποία στην πλειονότητά τους ήταν λευκές κόλλες βαθμολογημένα με… 6, όπως αναφέρει το anexartitos.gr.

  Εμπλοκή δημιουργείται ειδικά για τους σπουδαστές εκείνους που έχουν αποφοιτήσει και έχουν εγγραφεί σε μεταπτυχιακό τμήμα, καθώς και σε αυτούς που ασκούν ήδη την πρακτική τους, σε επιχειρήσεις.

  Σε κάθε περίπτωση, έχει οριστεί εμβόλιμα μία εξεταστική μέσα στον Νοέμβριο και όσοι πετύχουν θα ορκιστούν μέσα στον μήνα.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk