• Αναζήτηση

Ο Βασιλειάδης αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να μην επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα, για το παιχνίδι Κυπέλλου των ερυθρόλευκων με την Παναχαϊκή

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα την Παναχαϊκή στην Πάτρα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός ΟΣΦΠ, ενόψει της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Παναχαϊκή-ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ, για το Κύπελλο Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2018-19, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1/11/2018 και ώρα 17:15, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενης και θεατές».

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk