Ενημέρωση στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλη Ιωαννίδη, παρείχε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ευθύμης Ναυρίδης, ως προς τις επικείμενες νομικές ενέργειες της οικογένειας.

Σε δήλωσή του, ο κ. Ναυρίδης ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος έχει υποβάλει στην Εισαγγελία Τιράνων αίτημα παραλαβής της σορού για την ταφή, πλην όμως δεν έχει μέχρι στιγμής συζητηθεί.

«Η οικογένεια ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος, να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ο,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων, και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία βαρέων εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι Έλληνας υπήκοος, ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα για αυτό έχει επιληφθεί και η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας».

Στα χέρια του κ. Ιωαννίδη έχει ήδη διαβιβαστεί από την Εισαγγελία Ιωαννίνων η δικογραφία για την υπόθεση Κατσίφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτήν περιλαμβάνονται οι καταθέσεις της μητέρας και του πατέρα του Κατσίφα, η κατάθεση αστυνομικού και η φωτοτυπία της ταυτότητας του, από την οποία προκύπτει η ελληνική του υπηκοότητα.

Στα χέρια του κ. Ιωαννίδη, έχει ήδη διαβιβαστεί από την Εισαγγελία Ιωαννίνων η δικογραφία για την υπόθεση Κατσίφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτήν περιλαμβάνονται οι καταθέσεις της μητέρας και του πατέρα του Κοτσίφα, η κατάθεση αστυνομικού και η φωτοτυπία της ταυτότητας του, από την οποία προκύπτει η ελληνική του υπηκοότητα .