Μια ημέρα μετά από την δολοφονική απόπειρα στον Πειραιά, με έναν άνδρα τραυματία, το βράδυ της Τετάρτης εκτελέστηκε 46χρονος στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας πυροβολήθηκε εξ’ επαφής, με τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες. Το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης ήταν επιχειρηματίας και σύζυγος μοντέλου που αυτό το διάστημα έχει παρουσία σε τηλεοπτική εκπομπή. Ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας επέβαινε σε όχημα smart και δέχτηκε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο 46χρονος βγήκε από το ΙΧ, αλλά δέχθηκε νέα πυρά, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε νεκρός έξω από το όχημά του και με την πόρτα ανοιχτή.

Η επίθεση στην Ακτή Κονδύλη

Επίσης το βράδυ της Τρίτη στον Πειραιά στην Ακτή Κονδύλη άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον ενός άνδρα, ο οποίος επέβαινε σε ένα λευκό ΙΧ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Η Αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της βίντεο από την επίθεση στον Πειραιά. Στο βίντεο φαίνεται το λευκό βαν όπου οι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν «νονό» της νύχτας, εκτελώντας πιθανότατα συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο καμένο βαν, επίσης, έχουν βρεθεί κάλυκες, ενώ άνδρες της Ασφάλειας «χτενίζουν» την περιοχή, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Το θύμα νοσηλεύεται τραυματισμένο στο Τζάνειο νοσοκομείο, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες, στο λαιμό, στην κοιλιά και στο γόνατο. Ο άνδρας βρισκόταν έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας και επέβαινε σε ένα μικρό λευκό ΙΧ αυτοκίνητο, όταν τον πλησίασε ένα λευκό βαν με δύο επιβάτες. Ο συνοδηγός τον γάζωσε με καλάσνικοφ.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος ενώ από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός στον κόσμο.

Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και διέφυγαν, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί που επιχείρησαν να τους εντοπίσουν από τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων βρήκαν το βαν να φλέγεται.