Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από το πέρας των πρώτων δέκα αγωνιστικών βρίσκεται εννιά πόντους πίσω από την κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για να μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Για αυτόν τον λόγο και ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε προγραμματισμένο ραντεβού με την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», αλλά ο Εντ Γούντγουορντ, ακύρωσε το μίτινγκ με τον Πορτογάλο τεχνικό, στο οποίο θα έκαναν συζητήσεις για τις χειμερινές μεταγραφές, κάνοντας έξαλλο τον 55χρονο τεχνικό.

Ο Μουρίνιο έχει ασκήσει έντονη κριτική προς την διοίκηση της ομάδας, καθώς δεν του πραγματοποιεί τα μεταγραφικά «θέλω», όπως ενός αμυντικού μέσου και ενός δεξί εξτρέμ. Μένει να δούμε αυτή η ακύρωση του μίτινγκ από τον Εντ Γούντγουορντ θα είναι αυτή που θα ραγίσει το ποτήρι, στην σχέση εκείνου με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να δώσει στον Μουρίνιο μέχρι και 112 εκατομμύρια λίρες για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.