Ο Ολυμπιακός με γκολ του Δημήτρη Μάνου στο 90’ έκαμψε την αντίσταση του σκληροτράχηλου Απόλλωνα Σμύρνης και πέτυχε μια υπερπολύτιμη νίκη (1-0), για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δημιούργησαν αρκετές φάσεις στην εστία της Ελαφράς Ταξιαρχίας, αλλά δεν μπόρεσαν να τις τελειώσουν. «Είναι πολύ λίγα τα γκολ που βάζουμε σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο οποίος ωστόσο επισήμανε ότι η ομάδα του παρά τις χαμένες ευκαιρίες, δεν τα παράτησε και πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Για την επιμονή του Ολυμπιακού: «Σήμερα το παιχνίδι πήγε διαφορετικά από ότι το είχαμε σχεδιάσει. Αν είχαμε βάλει ένα γκολ από νωρίς θα είχαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις τελειώσαμε. Αυτό είναι κάτι που μας προβλημάτισε πάρα πολύ σήμερα. Οι αντίπαλοί μας έπαιζαν πολύ πίσω και ήταν δύσκολο να τους περάσουμε. Τις στιγμές που το κάναμε, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αυτό που είδαμε σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν η ομαδικότητα. Η ομάδα το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σε ένα ακόμα παιχνίδι πετυχαίνει γκολ στα τελευταία λεπτά: «Δεν βάλαμε μόνο, αλλά δεχθήκαμε και γκολ στα τελευταία λεπτά. Είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες, τα περισσότερα δοκάρια, τη μεγαλύτερη κατοχή και τα καλύτερα στατιστικά στο πρωτάθλημα, αλλά δεν βάζουμε γκολ. Αυτό είναι που μας λείπει. Είναι πολύ λίγα τα γκολ που βάζουμε σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργούμε», κατέληξε.