Λαμπίρης: Θα αλλάξουμε θετικά τη δομή της οικονομίας

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη δομή της ελληνικής οικονομίας προς μια πιο θετική κατεύθυνση» υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη δομή της ελληνικής οικονομίας προς μια πιο θετική κατεύθυνση», επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Ριχάρδος Λαμπίρης, απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο που παρακολουθεί τις εργασίες της τρίτης ευρωαραβικής διάσκεψης, η οποία πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Ο κ. Λαμπίρης αναφέρθηκε στους τομείς που παρουσιάζονται εξαιρετικές ευκαιρίες επενδύσεων στην Ελλάδα όπως οι τομείς της ενέργειας, του τουρισμού, των υποδομών, της ανάπτυξης ακινήτων κ.λπ., τονίζοντας πως «το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι πιστεύουμε στην ανάπτυξη των περιουσιακών και όχι στην πώληση».

Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, καθώς μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί 40 διαγωνισμοί συνολικής αξίας 8 δισ. ευρώ, ενώ προετοιμάζονται 11 νέοι ακόμη, είπε ο Ριχάρδος Λαμπίρης και ανέφερε ότι το ποσό που αναμένεται να εισρεύσει στην ελληνική οικονομία ως συνέπεια του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων είναι της τάξης των 20 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk