Τη νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα σχολίασε σε ανάρτησή του στο Twitter o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ανήμερα της εθνικής εορτής δόθηκε νέα 6ημερη άδεια στον τρομοκράτη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνω για να το γνωρίζουν όλοι: Το καθεστώς των αδειών θα αλλάξει και αμετανόητοι δολοφόνοι δεν θα βγαίνουν από τη φυλακή», έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Kyriakos Mitsotakis

@kmitsotakis

Ανήμερα της εθνικής εορτής δόθηκε νέα 6ημερη άδεια στον τρομοκράτη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνω για να το γνωρίζουν όλοι: Το καθεστώς των αδειών θα αλλάξει και αμετανόητοι δολοφόνοι δεν θα βγαίνουν από τη φυλακή.

Ο αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ έκανε Retweet, τόσο την ανάρτηση της είδησης, όσο και την δημοσίευση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Κυριακή, ο Δ. Κουφοντίνας εξασφάλισε νέα εξαήμερη άδεια. Στην άδεια εκτός από τις τέσσερις ημέρες περιλαμβάνονται και δύο ημέρες για την μετακίνηση του από τον Βόλο στην κατοικία του και πίσω. Έτσι την Παρασκευή οφείλει να επιστρέψει πίσω στη φυλακή.