Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε με 16-4 τη Γλυφάδα και πέτυχε την 3η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1.

Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση έκαμψαν με ευκολία το εμπόδιο του ΑΝΟΓ και πλέον επικεντρώνονται στην αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου (3/11) με το Ανόβερο στη Γερμανία, για τη 2η αγωνιστική του Len Champions League.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκε γρήγορα με 3-1, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό στο +8 (10-2). Στο τρίτο οκτάλεπτο οι Πειραιώτες με επιμέρους σκορ 4-0 έφτασαν στο 14-2, με το τελικό 16-4 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 7-1, 4-0, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 5, Νικολαϊδης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Κάκαρης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Χαλυβόπουλος

ΑΝΟ Γλυφάδας: Γαβαλάς, Τρας, Πετρόπουλος, Κουτσιαλής 2, Γέμελος, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης, Παπανικολάου, Παπούκας 1, Σαλτέρης, Μπραϊμης, Χαλυβόπουλος

Ο Γιάννης Φουντούλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και πλέον κοιτάζουν το ματς με το Ανόβερο για το Len Champions League: «Ήταν ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα πριν το ευρωπαϊκό που ακολουθεί με το Αννόβερο και για το οποίο προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Είχαμε μια καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και φτάσαμε εύκολα στην τελική επικράτηση. Αφήνουμε πίσω μας το συγκεκριμένο ματς και η προσοχή μας στρέφεται στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League».