Μοσκοβισί: Δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της οικονομικής ιταλικής κρίσης

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, δήλωσε πως δεν «βλέπει» ενδείξεις μετάστασης στην παρούσα φάση των προβλημάτων από την οικονομική και πολιτική κατάσταση στην Ιταλία

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, δήλωσε πως δεν «βλέπει» ενδείξεις μετάστασης στην παρούσα φάση των προβλημάτων από την οικονομική και πολιτική κατάσταση στην Ιταλία.

«Δεν βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας της επόμενης κρίσης», δήλωσε στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό CNews, όπως μεταδίδει το Reuters.

Η Κομισιόν απέρριψε το ιταλικό προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2019 αυτήν την εβδομάδα, λέγοντας πως παραβιάζει τους κανόνες της ΕΕ για τις δημόσιες δαπάνες, και ζήτησε από τη Ρώμη να υποβάλει νέο σχέδιο εντός τριών εβδομάδων.

Ο κ. Μοσκοβισί πρόσθεσε πως πραγματοποιεί «εποικοδομητικούς» διαλόγους για την κατάσταση στην Ιταλία και πως η ευρύτερη ευρωπαϊκή οικονομία δεν βρίσκεται σε κρίση.

Οικονομία
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk