Δεύτερος γηραιότερος προπονητής της Εθνικής ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελός Αναστασιάδης έγινε ο δεύτερος γηραιότερος προπονητής που αναλαμβάνει την «γαλανόλευκη», μετά τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα την απόλυση του Μίχαελ Σκίμπε από το πόστο του προπονητή της Εθνικής ομάδας και ακολούθως την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο 65χρονος Έλληνας τεχνικός αντικαθιστά τον Σκίμπε δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του ομίλου του Nations League και ο στόχος, δύσκολος μεν, είναι η πρόκριση.

Ο Αναστασιάδης γίνεται ο δεύτερος γηραιότερος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μετά τον Σέρχιο Μαρκαριάν ο οποίος ανέλαβε όντας 70 ετών στις 15 Φεβρουαρίου του 2015. Ο Άγγελός Αναστασιάδης επίσης είναι πλέον ο δεύτερος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την «γαλανόλευκη» και στη συνέχεια ανέλαβε ως προπονητής. Ο νέος προπονητής της Εθνικής έχει 12 συμμετοχές με τον Κώστα Πολυχρονίου να είναι πρώτος με 27 εμφανίσεις με το εθνόσημο. Ο Νίκος Χρηστίδης ο οποίος έχει 26 συμμετοχές αλλά στον πάγκο της Εθνικής έκατσε μόλις για ένα παιχνίδι ως υπηρεσιακός.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk