«Όποιος έχει βάλει στο χέρι του στο χρήμα των Ελλήνων φορολογούμενων, όποιος έχει κλέψει από το ελληνικό Δημόσιο, πρέπει, όπως ορίζει ο νόμος, να πάει στη φυλακή», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας πως όσοι διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα και κουνούν το δάχτυλο σήμερα, πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο τομεάρχης ‘Αμυνας της ΝΔ, αναφερόμενος στην αντιπαράθεση Κοτζιά-Καμμένου είπε πως ο ένας υπουργός λέει στον άλλον ότι διαχειρίστηκε μη νόμιμα τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών την ώρα που ο άλλος του αντιτείνει ότι διαχειρίζεται μη νόμιμα τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας και ότι τον κάλυψε στο θέμα της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.

«Επανέρχεται ο πρώτος υπουργός και λέει «τα παίρνετε όλοι από τον Σόρος» και δεν μιλάει κανένας στο Υπουργικό Συμβούλιο. Και βγαίνει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή», και μιλάει για «ψεκασμένα σενάρια συνωμοσίας για Σόρος και Βαρουφάκη». ‘Αρα, τον υπουργό που στήριξε ο κ. Τσίπρας, τον κ. Καμμένο, τον αποκαλεί ψεκασμένο η «Αυγή» και τον αδειάζει εμφανώς σήμερα. Δεν μπορεί να είναι όλοι πολιτικές παρθένες, κάποιοι είναι ψεύτες και κάποιοι κλέφτες. Πρέπει να αποδειχτεί τώρα τι συμβαίνει», είπε, καλώντας τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να βγει σήμερα και να πει πότε θα δώσει η κυβέρνηση στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά, για να δούμε, όπως είπε, εάν περιλαμβάνει στοιχεία για τα οποία πρέπει να επιληφθεί εισαγγελέας.

«Κορυφαίοι υπουργοί αλληλοκατηγορούνται για κακοδιαχείριση κονδυλίων και μαύρο χρήμα, με τον κ. Τσίπρα να σιωπά. Υπάρχουν καταγγελίες: Για μαύρο χρήμα από τον Σόρος, που χρησιμοποιήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση. Για κακοδιαχείριση των μυστικών κονδυλίων. Και για μία διεφθαρμένη κυβέρνηση. Ή είναι ψεύτες ή είναι κλέφτες. Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.