Κίνημα Αλλαγής: Στηρίζει Γερουλάνο για τον Δήμο Αθηναίων

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε την υποστήριξη του Παύλου Γερουλάνου στον δήμο Αθηναίων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Η απόφαση ελήφθη χθες το βράδυ στη διευρυμένη δημοτική σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής του δήμου Αθηναίων. Στη σύσκεψη συζητήθηκε και η πρόταση της ΔΗΜΑΡ για τον Λευτέρη Παπαγιαννάκη.

Στην σχετική ανακοίνωση για την τελική απόφαση αναφέρεται:

«Στη διευρυμένη δημοτική σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής του δήμου Αθηναίων που συνήλθε σήμερα 24/10 στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του δήμου Αθηναίων με θέμα τη στήριξη υποψήφιου δημάρχου για τον δήμο της Αθήνας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, μετά από διάλογο στον οποίο πήραν μέρος δεκάδες στελέχη της οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου, συζήτησε τις υποψηφιότητες του Παύλου Γερουλάνου και του Λευτέρη Παπαγιαννάκη.

Η διευρυμένη δημοτική σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής του δήμου Αθηναίων αφού έλαβε υπ’ όψη την εισήγηση της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και τις τοποθετήσεις των στελεχών, αποφάσισε:

Την υποστήριξη του Παύλου Γερουλάνου ως υποψήφιου δημάρχου του Δήμου Αθηναίων.

Ο Παύλος Γερουλάνος, έχει την ικανότητα, τη γνώση και όλα τα εχέγγυα για την επικράτησή του στην εκλογική αναμέτρηση του προσεχούς Μαΐου και να διοικήσει με αποτελεσματικότητα τον δήμο προς όφελος των κατοίκων της Αθήνας και του κοινωνικού συνόλου»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk