• Αναζήτηση
 • Ρουβίκωνας : Καταγγέλλει προσαγωγή μέλους της

  Τι αναφέρει σε ανάρτησή της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

  Η συλλογικότητα Ρουβίκωνας με ανακοίνωση της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και ανάρτηση στο facebook καταγγέλλει την προσαγωγή μέλους της χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο περιστατικό.

  Σύμφωνα με την ομάδα ένα μέλος της προσήχθη κοντά στον τόπο κατοικίας του και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, σημειώνοντας ότι η αστυνομία προσπάθησε να του αποσπάσει πληροφορίες για τις δράσεις της ομάδας.

  «Αν το μόνο που τους νοιάζει είναι μια μικροσυμμορίτικη ευχαρίστηση ξέρουν επίσης ότι δεν συνηθίζουμε να αφήνουμε έκθετα τα μέλη μας, τόσο στην κανονική καταστολή όσο και σε συμμορίτικες πρακτικές. Σε εμάς δεν πιάνουν αυτά.» αναφέρει η ανάρτηση της

  «Αν το μόνο που τους νοιάζει είναι μια μικροσυμμορίτικη ευχαρίστηση ξέρουν επίσης ότι δεν συνηθίζουμε να αφήνουμε έκθετα τα μέλη μας, τόσο στην κανονική καταστολή όσο και σε συμμορίτικες πρακτικές. Σε εμάς δεν πιάνουν αυτά.» αναφέρει η ανάρτηση της συλλογικότητας.

  ς. 

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk