Δ. Παπαδημούλης: Κανείς μέχρι τώρα στην Ελλάδα δεν πίστευε ότι μόνο ο ‘Ακης Τσοχατζόπουλος είχε βάλει το χέρι στο μέλι

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχετικά με την υπόθεση Παπαντωνίου

Οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης παρακολουθοί ομιλία κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκδήλωσης με θέμα: "Ευρωπαϊκές εξελίξεις στην Αριστερά", που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη, Τρίτη 5 Ιουνίου 2018. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο «Reader.gr», δήλωσε σχετικά με την υπόθεση Παπαντωνίου:

«Η δικαιοσύνη, μετά από μία πολύχρονη καθυστέρηση, άρχισε να εφαρμόζει τα νόμιμα. Θέλω να πιστεύω ότι όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δεν θα επιτεθούν στην Δικαιοσύνη γι’ αυτή της την απόφαση και δεν θα κρυφτούν πίσω από προσχήματα περί δήθεν πολιτικών σκοπιμοτήτων».

«Κανείς μέχρι τώρα στην Ελλάδα δεν πίστευε ότι μόνο ο ‘Ακης Τσοχατζόπουλος είχε βάλει το χέρι στο μέλι» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.

Επιπλέον ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε «ελπίζω η αναθεώρηση του Συντάγματος να αλλάξει και αυτήν την άθλια ρύθμιση περί ευθύνης υπουργών. Το άρθρο 86, παράγραφος 2, το οποίο διευκόλυνε τη γρήγορη παραγραφή και την ατιμωρησία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk