Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη το βράδυ την Ντουντελάνζ για την τρίτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή των πειραιωτών για το ματς στο Λουξεμβούργο. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί στο Ρέντη και μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στο Λουξεμβούργο για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τη Ντουντελάνζ.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής για τον μεθαυριανό αγώνα έμειναν ο Γιασίν Μεριά και ο Κώστας Τσιμίκας, ενώ επιστρέφει ο Βούκοβιτς που είχε μείνει εκτός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.  Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει αλλαγές στην αμυντική του γραμμή, σε σύγκριση με τον αγώνα στο Ηράκλειο. Ο Κούτρης θα πάρει την θέση του Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας κι απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού στο κέντρο της άμυνας.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στην αποστολή των πειραιωτών είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος απουσίαζε από τον αγώνα στο Ηράκλειο λόγω τιμωρίας και οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν πολλά στον διεθνή μέσο για το ματς της Πέμπτης.

Θυμίζουμε πως εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Αχμέντ Χασάν, καθώς ο Αιγύπτιος σέντερ φορ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Οι παίκτες που επέλεξε ο 48χρονος τεχνικός για την μεθαυριανή αναμέτρηση είναι οι ακόλουθοι: Γιαννιώτης, Σα, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ναχουέλ, Τουρέ, Ποντένσε και Γκερέρο.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων για τον μεθαυριανό αγώνα είναι η ακόλουθη, όπως ανακοίνωσαν οι πειραιώτες στο twitter.

Olympiacos FC

@olympiacos_org

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στη Ντουντελάνζ. / The squad players selected ahead of the match against @F91Diddeleng. ?⚪️⚽️ @EuropaLeague