Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ο 34χρονος αστυνομικός, ο οποίος είχε εντοπιστεί την περασμένη Πέμπτη σε διαμέρισμα της Νίκαιας, με βαριά τραύματα  και έκτοτε νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ο 34χρονος κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ εναντίον του έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Οι εφτά πολίτες από το Πακιστάν, ένοικοι διαμερίσματος στη Νίκαια, όπου εντοπίστηκε ο 34χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια Πειραιά, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου, τέσσερα άτομα, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν σε διαμέρισμα στη Νίκαια Αττικής, όπου διέμεναν αλλοδαποί και αφαίρεσαν κούτες με λαθραία τσιγάρα, 325 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Οι Πακιστανοί που διέμεναν στο διαμέρισμα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν από τους δράστες, τον οποίο έδεσαν και χτύπησαν, ενώ οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία. Οι αλλοδαποί αναγνώρισαν στο πρόσωπο του αστυνομικού το άτομο που ακινητοποίησαν και βρέθηκε εντός του διαμερίσματος.

Σημειώνεται ότι σε βάρος των 7 αλλοδαπών έχει σχηματισθεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, περί όπλων κ.λπ.