Με στρατηγό χωρίς στρατιώτες αλλά και χωρίς αξιωματικούς μοιάζει τις τελευταίες ημέρες ο Πάνος Καμμένος. Η συμφωνία των Πρεσπών και οι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου προβλέψεις του ότι δεν θα περάσει από την ΠΓΔΜ, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα για την Ελλάδα, τον έχουν βάλει στο μάτι του κυκλώνα.

Η κομματική του βάση είναι ανύπαρκτη, μεσαία στελέχη των ΑΝΕΛ φεύγουν ή αποστασιοποιούνται ενώ από το τρένο του Πάνου ετοιμάζονται να πηδήξουν και κορυφαία στελέχη. Χθες Κυριακή, στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, και σε μια αίθουσα που δεν μπόρεσε καν να γεμίσει, ο υπουργός Αμυνας μπήκε υπό τους ήχους του «Καλάσνικοφ», του Γκόραν Μπρέγκοβιτς. Κι επειδή αρέσκεται (όπως και ο συνέταιρός του ο Τσίπρας) σε συμβολισμούς, πολλοί είπαν ότι ήθελε να «πυροβολήσει» τους πάντες. Εκτός από τον εαυτό του…

Κι αν οι πατριωτικές κορώνες του για αποχώρηση από την κυβέρνηση, όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, είναι αστείες και δεν πείθουν κανέναν, αυτό που κυριάρχησε χθες ήταν η οργή του Καμμένου κατά των στελεχών που ετοιμάζονται να στηρίξουν τη συμφωνία και τον Τσίπρα. Στελέχη που ήταν κάποτε τα «assets» του προέδρου, τώρα μετατράπηκαν σε «Μακεδονοκλάστες» που έχουν βγάλει τον Καμμένο από τα ρούχα του.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr