• Αναζήτηση
 • Οι πρώτες φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου βρέθηκε δεμένος ο αστυνομικός της Ασφάλειας Αττικής

  Αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, εντοπίστηκε τα ξημερώματα άγρια χτυπημένος και δεμένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου διαμένουν Πακιστανοί.

  Αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, εντοπίστηκε τα ξημερώματα άγρια χτυπημένος και δεμένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου διαμένουν Πακιστανοί. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 4:00 τα ξημερώματα πολίτης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι άκουσε φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

  Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μόλις έφθασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους αλλοδαπούς διαπίστωσαν ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν δεμένος και χτυπημένος σε κακή κατάσταση ένας συνάδελφός τους.

  Οι πρώτες φωτογραφίες από το διαμέρισμα στο οποίο γίνεται εξονυχιστική έρευνα από τις αρχές είναι του Λευτέρη Σουχάιμπ.

  Ο αστυνομικός, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται.

  Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο συνάδελφός τους παρακολουθούσε τους αλλοδαπούς, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις των Πακιστανών είχαν συναλλαγή μαζί του στην οποία δημιουργήθηκε πρόβλημα.

  Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αστυνομικός φέρεται να υποστηρίζει πως αρχικά εντόπισε τους αλλοδαπούς από το Πακιστάν να κάνουν λαθρεμπόριο τσιγάρων και αν και ήταν εκτός υπηρεσίας αποφάσισε να τους ακολουθήσει. Όταν εκείνοι τον αντιλήφθηκαν, πάντα σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, τον ακινητοποίησαν και τον κτύπησαν.

  Από την πλευρά τους οι αλλοδαποί υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του για ληστεία.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk