Όπως ανακοινώνουν οι Σταθερές Συγκοινωνίες, η διακοπή της κυκλοφορίας του τραμ στο τμήμα από τον Νέο Κόσμο (στάση Κασομούλη) ως το Σύνταγμα θα εφαρμοστεί από αύριο Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 20018, για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών αποκατάστασης του Ιλισού.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σπίρτζη και της Περιφερειάρχη Αττικής, κυρίας Ρένας Δούρου, σχετικά με τις αναγκαίες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης της υπόγειας κοίτης του Ιλισού, η διακοπή κυκλοφορίας του τραμ χαρακτηρίζεται προληπτική.

Αυτό καθιστά την αυριανή ημέρα δύσκολη για το επιβατικό κοινό καθώς και οι εργαζόμενοι του μετρό έχουν ανακοινώσει προειδοποιητικές στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 11 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας.

Από αύριο και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται στα τμήματα:

– Γραμμή 3: ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ

– Γραμμή 4: ΣΕΦ – Κασομούλη – ΣΕΦ

– Γραμμή 5: Ασκληπιείο Βούλας – Κασομούλη – Ασκληπιείο Βούλας

Κατά τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας, οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν με το ίδιο εισιτήριο στο τμήμα Κασομούλη – Σύνταγμα από τους συρμούς της Γραμμής 2 του Μετρό (ανταπόκριση στον Σταθμό Νέος Κόσμος), καθώς και με τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές.