Χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Αρη, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση πρώτου και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 μέρες!

Ο 24χρονος εξτρέμ επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Φινλανδία και την Τετάρτη υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους στροφείς μύες του ισχίου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Πέλκας τέθηκε νοκ-άουτ από το ντέρμπι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ δύσκολα θα προλάβει τα παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι σε Βίντι και Παναθηναϊκό, για το Europa League και το πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Ο τραυματισμός του «ασπρόμαυρου» μεσοεπιθετικού δημιουργεί έξτρα πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος στο παιχνίδι με τους Κίτρινους δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Μαουρίτσιο, που είναι επίσης τραυματίας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος μέσος είχε υποστεί ρήξη έσω πλαγίου δευτέρου βαθμού και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.