Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε πολλά να πει λίγο πριν την προπόνηση του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Γκραν Κανάρια.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε για το αυριανό παιχνίδι και την ήττα από την Μπάγερν, ενώ αναφέρθηκε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και αυτά που πρέπει να αλλάξουν ενόψει της συνέχειας.

«Η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Δεν παίξαμε καλά. Δεν ήταν αρκετό για τη νίκη. Στην Ευρωλίγκα, αν δεν αξίζεις να κερδίσεις, δεν κερδίζεις. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι των λαθών μας.

Είχαμε 17 χθες, πρέπει να ελέγξουμε και την άμυνά μας στο τρανζίσιον. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο ριμπάουντ. Τα βασικά πράγματα μας κόστισαν χθες», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός για την ήττα από την Μπάγερν και πρόσθεσε:

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορείς να έχεις 17 λάθη όταν παίζεις εκτός έδρας. Γενικά, παλέψαμε, η νοοτροπία μας ήταν εντάξει, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό για τη νίκη».

Σχετικά με τον Ματ Λοτζέσκι και την Γκραν Κανάρια, ο Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε: «Κάνει εξετάσεις, θα ξέρουμε μέσα στις επόμενες ώρες. Πρέπει να προσέξουμε την Γκραν Κανάρια.

Είναι μία νέα ομάδα στη διοργάνωση αλλά όλοι οι φίλαθλοί μας ξέρουν πως είναι δύσκολο να παίξεις δύο παιχνίδια μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και ειδικά όταν έχει προηγηθεί ήττα».

Προτού ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για τους «πράσινους» φιλάθλους, λέγοντας: «Ήταν φανταστικό. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, τους ευχαριστούμε.

Είναι τρομερό αυτό που κάνουν για εμάς, πρέπει να ανταποδώσουμε. Πρέπει να παλέψουμε και να κερδίσουμε. Οφείλουμε να παίξουμε καλά κόντρα στη Γκραν Κανάρι και να κερδίσουμε».