Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν άφησαν αναπάντητη τη δήλωση του Σωκράτη Κόκκαλη, στην οποία ανέφερε ότι ουδεμία σχέση έχει πλέον με το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι Ερυθρόλευκοι, με ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, ανέφεραν ότι η μεταβίβαση του 50% του γηπέδου, από τον κ. Κόκκαλη στον κ. Μαρινάκη  δεν έχει ολοκληρωθεί «λόγω μη εκπλήρωσης των προϋποθέσεων για τη μεταβίβαση και την ύπαρξη νομικών επιπλοκών, σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, του υπολοίπου 50%». Και αυτό παρά το γεγονός ότι «…ο κ. Κόκκαλης είχε προεισπράξει το σύνολο του τιμήματος, από τις αρχές του 2011»

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

«Η μεταβίβαση του 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, από τον κ. Κόκκαλη στον κ. Μαρινάκη δεν ολοκληρώθηκε, παρότι ο κ. Κόκκαλης είχε προεισπράξει το σύνολο του τιμήματος, από τις αρχές του 2011, λόγω μη εκπλήρωσης των προϋποθέσεων για τη μεταβίβαση και την ύπαρξη νομικών επιπλοκών, σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, του υπολοίπου 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, το οποίο ο κ. Κόκκαλης είχε μεταβιβάσει σε εταιρεία συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη.

Ο κ. Μαρινάκης, μέσω της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχει από το 2015 υποβάλει πρόταση προς τις Πιστώτριες Τράπεζες, για την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στη διαχειρίστρια εταιρεία του Σταδίου Καραϊσκάκη, ώστε η έδρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να αποτελέσει για πάντα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι του μεγαλομετόχου της».