Ρεύμα με έκπτωση 20% στους αγρότες από τα ΕΛΤΑ

Στρατηγική συμμαχία ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ

Σε στρατηγική συνεργασία για την ηλεκτρική ενέργεια προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με τη ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης που παρέχουν στους Έλληνες αγρότες. Τα ΕΛΤΑ, μέσω αυτής της συνεργασίας, εισέρχονται και στον αγροτικό τομέα, παρέχοντας ρεύμα στον αγροτικό πληθυσμό με έκπτωση 20% και χωρίς ποινή διακοπής συμβολαίου για τους πελάτες-αγρότες.

Η συνέργεια των ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ με τις αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις, που έχει την ονομασία «Ενέργεια για την Παραγωγή», στοχεύει στις οικονομικότερες λύσεις στην παροχή ενέργειας για όλους τους αγρότες και στη διαμόρφωση ενός προϊόντος που απευθύνεται στον πρωτογενή παραγωγικό ιστό της χώρας.

Η δυναμική είσοδος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας έχει αλλάξει το χάρτη στην παροχή ρεύματος στην Ελλάδα. Το τελευταίο εξάμηνο, έχουν πετύχει αύξηση  του μεριδίου τους στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Σήμερα ξεπερνούν σε ποσοστό το 1% της αγοράς.

Διαχρονικά, ο όμιλος επιχειρήσεων «Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.» παρέχει με συνέπεια και ωφέλεια υπηρεσίες στους πελάτες του, έχοντας εδραιώσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης και καθημερινής συνεργασίας. Από την πλευρά της η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, βρίσκεται στο πλευρό των αγροτικών οικογενειών. Με αυτό το κριτήριο, οι δυο πλευρές έχουν δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για το ξεκίνημα και την ενδυνάμωση αυτής της συνεργασίας.

Η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ μέσω του πανελλαδικού δικτύου γραφείων-πυλών επιδοτήσεων των αγροτών όλης της χώρας, αναλαμβάνει το ρόλο διευκόλυνσης της διαδικασίας για τους υποψήφιους πελάτες-αγρότες, τόσο σε επίπεδο πλήρους ενημέρωσης όσο και υποβολής αιτήσεων, έχοντας την έμπρακτη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk