Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν Παλαιστίνιο

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν σήμερα έναν Παλαιστίνιο, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε ο στρατός

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν σήμερα έναν Παλαιστίνιο, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε ο στρατός. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ισραηλινός στρατός ο Παλαιστίνιος επιχείρησε να μαχαιρώσει έναν από τους στρατιώτες που βρίσκονταν εκεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια στάση λεωφορείου κατά μήκος του βασικού αυτοκινητοδρόμου κοντά στον μεγάλο εβραϊκό οικισμό Αριέλ.

«Ένας Παλαιστίνιος επιχείρησε να μαχαιρώσει έναν στρατιώτη στην περιοχή. Οι στρατιώτες μας πυροβόλησαν εναντίον του και σκοτώθηκε. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ των δυνάμεών μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο στρατός.

Ρεπορτάζ των ισραηλινών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι δύο στρατιώτες περιπολούν πάντα στη στάση του λεωφορείου.

Δεν υπήρξε άμεσα σχόλιο από την παλαιστινιακή πλευρά.

Οι Παλαιστίνιοι επιθυμούν η Δυτική Όχθη, η οποία είχε καταληφθεί από το Ισραήλ το 1967 με τον Πόλεμο των Έξι Ημερών, να αποτελεί τμήμα του μελλοντικού κράτους τους και οι περισσότερες χώρες θεωρούν παράνομους τους εβραϊκούς οικισμούς που έχουν ανεγερθεί εκεί, κάτι το οποίο αμφισβητεί το Ισραήλ.

Κόσμος
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk