Ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται με την αποστολή της Αιγύπτου για τα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο On Sport αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των Φαραώ με τη Σουαζιλάνδη, αλλά και στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Αιγύπτιος επιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη προσαρμοστεί στο στιλ ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αιγύπτιου:

«Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν επιθετικό στην Εθνική και συνεχώς σκέφτομαι για το τι κάνω εγώ και για το τι πρέπει να αλλάξω. Είτε αγωνίζομαι εγώ στην κορυφή της επίθεσης είτε ο Μοχσέν, είναι μια επιλογή του προπονητή. Εγώ από τη μεριά μου κάνω ό,τι καλύτερο για να αποδείξω τις δυνατότητες μου».

Για την προσεχή αναμέτρηση της Αιγύπτου: «Η Σουαζιλάνδη μπορεί να είναι θεωρητικά αδύναμος αντίπαλος, όμως πρέπει να τον σεβαστούμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι (για τα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής)».

Για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό και η προσαρμογή μου έως τώρα είναι πολύ καλή».