Την πρόθεση ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει κάτοικο της Βαρκελώνης τον Αντριέν Ραμπιό είναι γεγονός. Οι πρωταθλητές Ισπανίας εξετάζουν την περίπτωση του Γάλλου μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν από την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά η επιθυμία τους να τον κάνουν «μπλουγκράνα» τότε από ότι φαίνεται δεν είναι αρκετή. Τώρα δημοσίευμα της Marca παρουσιάζει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι πρόθυμη να περιμένει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να μπορεί να κάνει τον παίκτη δικό της το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή το μέλλον του 25χρονου άσου είναι στον «αέρα», καθώς θέλει να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα, ωστόσο η ομάδα του Τόμας Τούχελ προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να υπογράψει νέο συμβόλαιο, καθώς το ήδη υπάρχον λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο Ραμπιό έχει απορρίψει όλες τις προηγούμενες πρόσφερες της πρωταθλήτριας Γαλλίας, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο παίκτης είχε εκφράσει ανοικτά στην διοίκηση της ομάδας ότι ήθελε να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι για να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο η γαλλική ομάδα είχε κόψει κάθε είδους διαπραγμάτευση με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε,

Οι «μπλαουγκράνα» γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν την Παρί Σεν Ζερμέν οικονομικά, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι μπορούν να περιμένουν μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να συζητήσουν ελεύθερα με τον παίκτη. Μέχρι στιγμής ο Ραμπιό έχει αντισταθεί σε οποιαδήποτε προσφορά των Παριζιάνων, παρά το γεγονός ότι είναι στα βασικά πλάνα του Τούχελ στην αρχή της σεζόν, γεγονός που επαληθεύεται, καθώς έχει βρεθεί εκτός ενδεκάδας μόνο για 24 λεπτά.